Блог майстра виробничого навчання Ірини Діденко
Дистанційне навчання
Група 27 "Кухар. Кондитер."
1.
Страви і гарніри зтушкованих овочів і грибів.
2.
Страви з яєць.
3.
Приготування сирників звичайних, сирників по-київськи, з морквою, картоплею. Відпуск. Вимоги до якості.Приготування вареників з сиром, вареників лінивих. Відпуск. Вимоги до якості.
4.
Приготування страв з макаронних випобів : макаронник, бабка з локшини та сиру та інші.
2020-2021 навчальний рік
1.
Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
2.
Приготування котлетної маси.
3.
Приготування субпродуктів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий