Блог майстра виробничого навчання Ірини Діденко

Дистанційне навчання

Група 27 "Кухар. Кондитер."
1.Страви і гарніри зтушкованих овочів і грибів.
2.Страви з яєць.
3.Приготування сирників звичайних, сирників по-київськи, з морквою, картоплею. Відпуск. Вимоги до якості.Приготування вареників з сиром, вареників лінивих. Відпуск. Вимоги до якості.
4. Приготування страв з макаронних випобів : макаронник, бабка з локшини та сиру та інші.

2020-2021 навчальний рік
1. Приготування страв з м'яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів.
2.Приготування котлетної маси.
3. Приготування субпродуктів.

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Блог майстра виробничого навчання Ірини Діденко
Просмотреть профиль

Сообщить о нарушении

Поиск по этому блогу

  • Дистанційне навчання
  • Корисна інформація
  • Головна сторінка
  • Портфоліо

Популярные сообщения

Тема "Путешествие". Технологии Blogger.